Stránky

Hledat Googlem

pondělí 9. května 2011

Google Cloud Connect: Spolupracujte online na svých dokumentech Microsoft Office

Co je Google Cloud Connect pro Microsoft Office?
Google Cloud Connect pro Microsoft Office je doplněk, který do známého prostředí aplikací Microsoft Office přidává možnost synchronizace dokumentu uloženého na vašem počítači s jeho aktuální verzí uloženou ve službě Dokumenty Google.

Co získáte?
Díky doplňku Google Cloud Connect můžete jednoduše spolupracovat na dokumentech Microsoft Office s více lidmi najednou bez nutnosti neustálého přeposílání nových a novějších verzí emailem.

Poznámka: Google Cloud Connect pro Microsoft Office je k dispozici pro verze Microsoft Office 2003, 2007 nebo 2010 na Windows. Stáhnout Google Cloud Connect for Misrosoft Office si můžete na stránkách služby.

Řekněte o této možnosti svým přátelům nebo kolegům z práce a začněte vytvářet a upravovat dokumenty Microsoft Word, PowerPoint a Excel společně.

Máte vlastní doménu? Buďte chytří. Pořiďte si Google Apps!
Získejte více než 50 webových aplikací pro online komunikaci a spolupráci. Začněte na vlastní doméně používat aplikace jako Gmail, Kalendář Google, Dokumenty Google, Skupiny Google, Weby Google, Videa Google. Google Apps jsou určeny pro firmy a organizace všech velikostí.


Přejděte na Google Apps s Jirbar.com

Související odkazy
Domovská stránka služby Google Cloud Connect http://tools.google.com/dlpage/cloudconnect?hl=cs. Google Cloud Coonect v Google Apps http://www.google.com/apps/cloudconnect nebo http://www.google.com/apps/intl/cs/business/officeconnect.html.
Google Enterprise blog http://googleenterprise.blogspot.com/2011/02/teach-your-old-docs-new-tricks-with.html
Google Apps Updates blog http://googleappsupdates.blogspot.com/2011/02/teach-your-old-docs-new-tricks-with.html
Google Docs blog http://googledocs.blogspot.com/2011/02/google-cloud-connect-for-microsoft.html

Související videa
Video představující službu Google Cloud Connect for Microsoft Office. Google Cloud Connect prý naučí vaše staré dokumenty novým kouskům, tak se podívejte. Více videí na tools.google.com/dlpage/cloudconnect?hl=cs#.

7 nejoblíbenějších článků týdne

10 nejoblíbenějších článků za posledních 30 dnů

TOP 10 - Nejoblíbenější příspěvky

Přečtěte si také

Aktuální počasí a předpověď pro Brno, Česká republika