Stránky

Hledat Googlem

úterý 3. května 2011

Novinka: Nahrávání celých složek do Dokumentů Google

Co je nového v Dokumentech Google?
V listopadu loňského roku přibyla v Dokumentech Google možnost nahrávat soubory přetažením přímo ze složek v počítači, později Google přidal možnost nahrávat soubory jakéhokoliv typu. My jsme pak v únoru psali o nové verzi seznamu Dokumentů Google a v březnu v článku Google Docs: OCR nově i pro dokumenty v češtině jsme představili další novinku v nahrávání, a to o možnost nahrát a převést soubory pomocí technologie OCR. 

Nyní přichází Dokumenty Google s další novinkou - Nahrávání složek, která vylepšuje a usnadňuje nahrávání dokumentů do vašeho úložiště.

Jak nahrát celou složku?
V menu Nahrát se nyní v některých prohlížečích nově objevuje možnost Složka..., jejímž prostřednictvím lze jednoduše nahrát více souborů najednou a zároveň i zachovat jejich strukturu. 



Poznámka: Nahrávání celých složek umožňují poslední verze prohlížečů Chrome, Firefox a Safari.
Pokud váš prohlížeč nepodporuje nahrávání celých složek, jako například Internet Explorer, objeví se v menu Nahrát místo položky Složka... možnost Povolit nahrávání složek..., která vám nabídne 2 způsoby, jak začít využívat tuto novou funkci - Stažení prohlížeče Chrome nebo Instalaci Java apletu.


Související odkazy

7 nejoblíbenějších článků týdne

10 nejoblíbenějších článků za posledních 30 dnů

TOP 10 - Nejoblíbenější příspěvky

Přečtěte si také

Aktuální počasí a předpověď pro Brno, Česká republika